Google
KATALOG POLSKI > KULTURA I SZTUKA > Książki i wydawnictwa > krytycy, recenzje (47)

Ha!art: Pismo o sztukach.*****

Pismo poświęcone wszystkim rodzajom sztuki. Znajdziesz tu recenzje filmów, literatury (poezji jak również prozy) oraz przedstawień teatralnych. Ponadto działy poświęcone muzyce, mediom, galeriom oraz obrazy kultury.

http://www.ha.art.pl/ - 4 Cze 2001

Joanna Chmielewska Zone*****

Oficjalna strona poświęcona popularnej polskiej autorce: Joannie Chmielewskiej. Na stronie: bibliografia, recenzje, wywiady, forum czytelników, galeria zdjęć, zapowiedzi i nowości.

http://www.chmielewska.pl/ - 2 Cze 2003

Recenzje książek na bibliofilka.pl*****

Ten blog powstaje z mojej wielkiej miłości do książek. Z ogromną nieśmiałością zaczynam go pisać, bo moje recenzje i opisy książek nie będą profesjonalne, za to całkowicie subiektywne.

http://bibliofilka.pl/ - 6 Kwi 2016

Strefa Piosenki Literackiej*****

Strona dla miłośników muzyki refleksyjnej, ciekawej książki. Oprócz suchych faktów i recenzji znajdziecie tu nowości wydawnicze, informacje jak zaistnieć i jak wystartować w konkursach.

http://www.piosenka.bnet.pl/ - 16 Lip 2001

Adyton: strona czytelników - OLGA TOKARCZUK****

Witryna poświęcona Oldze Tokarczuk. Relacje, wzmianki, teksty, artykuły i wywiady. Możliwość zamówienia książek.

http://o.tokarczuk.visit.fm.interia.pl/ - 11 Gru 2002

Bookworm on the run blog biegającego mola książkowego****

Blog czterdziestoletniego biegacza, który dwa lata temu odkrył bieganie. Uczestniczę w zawodach na różnych dystansach od 10km aż po maraton. Uwielbiam czytać a w biegu słuchać audiobooków. Wszystkie teksty piszę z humorem, starając się aby mój blog był wolny od polityki a był przesycony pogodą ducha.

http://bwotr.pl/ - 16 Sty 2017

Co teraz czytać? Recenzje książek.****

Interesują Cię ciekawe książki? Nie wiesz co przeczytać a chcesz oderwać się od codzienności poprzez czytanie? Na tej stronie znajdziesz opisy i recenzje najnowszych książek wszystkich wydawnictw polecane przeze mnie.

http://zapiski-okularnicy.pl/ - 15 Kwi 2013

Fa-art calosc****

Kwartalnik literacki Fa-art z Bytomia umieścił w swojej witrynie www najnowszy numer (wydanie drukowane i internetowe), archiwum, warunki prenumeraty, książki oraz strony autorów.

http://free.art.pl/fa_art/ - 21 Sty 2000

Fabrica Librorum - Serwis Poetów i Pisarzy****

Strona poświęcona prezentacji młodych i ambitnych twórców, których teksty, zdaniem redakcji, zasługują na zainteresowanie wydawców.

http://www.fabrica.w.pl/ - 19 Wrz 2000

Forteca Szkarłatnego Smoka****

Fantasy w najlepszym wydaniu! Artykuły, recenzje, felietony; muzyka fantasy; J. R. R. Tolkien, Roger Zelazny, Ursula K. Le Guin, Howard P. Lovecraft i nie tylko.

http://www.forteca.xu.pl/ - 27 Sie 2002